Junislokalen är i Stugsunds ik klubblokal (Brolinsvägen 33) brevid skolan kl 17-19 på onsdagar.

Det kostar 100 kr för hela 2018 och då blir du medlem i Junis och får inbjudningar till andra aktiviteter, är försäkrad under Junis tid och får hem vår medlemstidning Struten i brevlådan 6 ggr om året.

Bli medlem här så kommer inbetalningskort hem i brevlådan 

Våra aktiviteter passar bäst för dig som är 7-12 år. 

24 januari Bingo. Vi spelar bingo och alla vinner något.

31 januari McDonalds. Ikväll ska vi äta på McDonalds kl 17.00. För 30:- (Junis betalar resten) får du äta en meny eller något annat som du vill ha. Betala med kontanter eller Swish, ej kort. Samling vid junislokalen kl 16.25 för att åka buss. Ta gärna med ditt busskort. Du kan också välja att få skjuts till McDonalds av dina föräldrar. Vi är tillbaka i Stugsund kl 19.00.

7 februari Film. Film + fika = filmmys.

10 februari Skiddag i Järvsö. Inbjudan har du fått med Struten OBS! Lördag och du kan även hitta den på gavleborg.junis.org.

14 februari Alla hjärtans dag. Vi firar alla hjärtans dag med att äta något som vi lagar tillsammans.

21 februari Pulka. Samling på lokalen för att åka pulka, madrass och stjärtlapp. Ta gärna med dig något eget att åka på. Vi har några pulkor och stjärtlappar till utlåning. Junis bjuder på grillad korv.

22 februari Årsmöte. Alla föreningar har en gång om året ett OBS! Tosdag årsmöte. Ikväll är det dags för vår förening. Årsmötet är på Gotan (Åsgatan 9) i stan tillsammans med junisarna där. Tårta till fika. Samling vid junislokalen kl 16.25 för att åka buss. Ta gärna med ditt busskort. Du kan också välja att få skjuts till Gotan av dina föräldrar. Vi är tillbaka i tugsund kl 19.00.

28 februari Spelkväll. Vi spelar olika spel och fikar. 8 mars Övernattning. Tillsammans med junisarna i stan OBS! Tosdag övernattar vi på Gotan (Åsgatan 9). Det blir lekar, film, tacos till fredag och frukost. Ta med dig sovsäck/täcke, liggunderlag/ madrass, kudde, sovkläder, gosedjur och tandborste. Godis, snacks och dricka kan också vara bra att ha. Start kl 19.00 och avslutning kl 10.00.

14 mars Tårta. I grupper bakar vi tårtor som vi sedan fikar på.

21 mars Quizz, lekar och godisregn. En rolig kväll tillsammans med junisarna från stan som kommer och hälsar på.

28 mars Påskpyssel. Vi pysslar och fikar.

2 april Andys lekland. Inbjudan kommer med Struten och OBS! Måndag du kan även hitta den på gavleborg,junis.org.

Efter påsklovet får du ett nytt junisprogram.

Kontaktuppgifter

Gävleborgs distrikt:
Distriktkonsulent
Camilla Eklund
070-694 84 41
camilla@junis.org

Besöksadress Junis kansli:
Gammelgårdsvägen 42
112 64 Stockholm
Telefon: 08 – 672 60 70
E-postadress: info@junis.org

Följ oss på sociala medier