Vi i Junis Stockholm älskar läger. Vi har lång erfarenhet av att arrangera kollo och läger, både långa och korta. Här hittar du vad som är på gång just nu!

Alla barn som deltar måste vara medlemmar i Junis. Det beror på flera saker så som försäkring under aktiviteten och licensavtal för film och musik som vi måste följa. Vi behöver också vara många medlemmar för att kunna göra mycket aktiviteter för så många barn som möjligt. Du kan bli medlem när du anmäler dig till lägret.

Junis verksamhet är alltid billig att delta i, det beror på att våra ledare arbetar ideellt och att vi är en organisation full av bra engagemang. Under våra läger har vi alltid mycket ledare på plats och vi har ledare i alla åldrar. Vi vill att våra läger ska vara roliga för alla!

 


 

Läger våren 2019!

Tyck-till-läger

Vad gör vi? Vi över på att tycka till och förändra, går på årsmötet och tycker till om vad som ska hända i Junis (förra året var lägerdeltagarna med och bestämde att vi behövde ett Harry-Potter läger!). Dessutom blir det lekar, pyssel och filmkväll!
När? Den 30-31 mars. Lördag lunchtid till söndag eftermiddag.
Var? Skarpnäck. Vi sover på golvet med liggunderlag och sovsäck. Saknar du kan du låna av oss. 
Vem? Dig 7-14 år
Kostnad? 100 kr. Medlemskap 2019 är gratis i de flesta föreningar - är du inte medlem vid anmälan hjälper vi dig hitta en förening
Anmälan? sker via det här formuläret! 

 

Ungdomsläger

Vad gör vi? Ungdomslägret är för alla lite äldre i Junis. Vi pratar om olika teman, provar på att vara med i UNF, leker och gör sammarbetsövningar, har filmkvällar och får massor av nya vänner. Dessutom blir det god mat och mycket snacks och fika!
När? Den 10-12 maj
Var? Adelsö, Ekerö, Vi sover på golvet med liggunderlag och sovsäck. Saknar du kan du låna av oss. 
Vi åker gemensamt till lägergården, samling är på Klara Södra Kyrkogata vid T-centralen.
Vem? Dig 12-16 år. Du kan vara (eller bli) medlem i Junis (7-15 år) eller UNF (13-25 år).
Kostnad? 200 kr. Medlemskap 2019 är gratis i de flesta föreningar - är du inte medlem vid anmälan hjälper vi dig hitta en förening.
Anmälan? sker via det här formuläret!

 

Vi ses på läger!

Kontaktuppgifter

Stockholms distrikt:
Klara södra Kyrkogata 20
111 52 Stockholm
0733-83 83 26
Webbansvarig: Erika Markgren

Besöksadress Junis kansli:
Gammelgårdsvägen 42
112 64 Stockholm
Telefon: 08 – 672 60 70
E-postadress: info@junis.org

Följ oss på sociala medier