Vi i Junis Stockholm älskar läger. Vi har lång erfarenhet av att arrangera kollo och läger, både långa och korta. Här hittar du vad som är på gång just nu!

Alla barn som deltar måste vara medlemmar i Junis. Det beror på flera saker så som försäkring under aktiviteten och licensavtal för film och musik som vi måste följa. Vi behöver också vara många medlemmar för att kunna göra mycket aktiviteter för så många barn som möjligt. Du kan bli medlem när du anmäler dig till lägret.

Junis verksamhet är alltid billig att delta i, det beror på att våra ledare arbetar ideellt och att vi är en organisation full av bra engagemang. Under våra läger har vi alltid mycket ledare på plats och vi har ledare i alla åldrar. Vi vill att våra läger ska vara roliga för alla!

 


 

Filmfestivalen.
På Filmfestivalen får du vara med och göra egen film: från idé till manus, inspelning, redigering och filmvisning! 
Filmfestivalen är i Scouthuset Holken i Spånga den 26-28 oktober och är för dig 8-13 år. Det kostar 200 kr för dig som är medlem sedan innan, och 250 kr för dig som blir medlem.

Anmäl dig genom att klicka på den här länken!

 


 

Magiläger.
På vårt årsmöte önskade barnen ett till läger med harry-potter tema. På detta läger tar vi steget in i en magisk värld, fullt med nya upplevelser och äventyr.

 Vi är på Örnboet utanför Skarpnäck den 23-25 november. Lägret riktar sig till dig 10-14 år. Det kostar 200 kr för dig som är medlem sedan innan, och 250 kr för dig som blir medlem.

 Anmäl dig genom att klicka på den här länken!

 

Kontaktuppgifter

Stockholms distrikt:
Klara södra Kyrkogata 20
111 52 Stockholm
0733-83 83 26
Webbansvarig: Erika Markgren

Besöksadress Junis kansli:
Gammelgårdsvägen 42
112 64 Stockholm
Telefon: 08 – 672 60 70
E-postadress: info@junis.org

Följ oss på sociala medier